Outlet Store Bedrijfsprofiel

Het gezicht achter Outlet Houten Vloeren

 

Ruim 25 jaar zijn wij als familie actief in de houten-vloeren branche. Begonnen met een kleine vestiging  en in 1998 verhuisd naar Amsterdam, daarnaast  hebben wij in 2004 de Outlet Houten Vloeren in Heerhugowaard  geopend. Dit is tevens ons magazijn en verkooppunt voor o.a. gemonteerde en los geleverde vloeren, toebehoren en onderhoudsproducten met een eigen bezorgdienst door de kop van Noord-Holland.

 

Een modern familiebedrijf,  waarvan Jan Bal senior en zijn vrouw Greet de oprichters zijn. Greet is van dinsdag tot en met zaterdag het vaste gezicht in de showroom in Amsterdam en Jan senior is dagelijks te vinden in de Outlet in Heerhugowaard. Hij houdt zich voornamelijk bezig met in- en verkoop, contacten met de schaverijen, het inmeten van vloeren, expertises en het opstellen van schaderapporten voor schadevloeren. Wanneer nodig springt hij bij in de showroom in Amsterdam.

 

Zoon Jan junior loopt van jongs af aan al mee op de werkvloer en zit nu deels op kantoor in Amsterdam en Heerhugowaard, daar stuurt hij de eigen vloerenleggers aan en  springt af en toe bij waar nodig.

 

Dochter Sanne doet vooral het  social-media gebeuren voor beide bedrijven, blogt, houdt de websites bij, stelt de advertenties op voor kranten & dagbladen en is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van dit alles.

Zo bundelt de familie en de vloerenleggers al hun kennis samen en dat merkt u als klant terug bij het advies in het aankopen van een vloer en het monteren onder de volledige CBW garanties.

 

Ons motto is:  laat je niet vloeren door misleidende verkooppraatjes en kom naar ons voor een gedegen advies en profiteer mee van ruim 25 jaar ervaring op het gebied van houtenvloeren, de montage, onderhoud en alles wat daar bij hoort! 

 

In het menu boven vindt u onder de tab vloer informatie een uitgebreide uitleg voor alles wat met onze houtenvloeren te maken heeft.

 

 

Bij onze vestigingen slaat u de Plank nooit mis!