DISCLAIMER

'CBW Garantie'

Outlet Houtenvloeren heeft deze website en de daarop getoonde informatie met zeer veel zorg samengesteld, maar kan niet instaan voor de volledigheid en juistheid ervan.

 

Outlet Houtenvloeren  behoud zich het recht voor prijswijzigingen welke zijn gepubliceerd in de tab actievloeren, te wijzigen, te veranderen zonder dat de bezoeker van deze site en aanspraak kan maken op enigerlei vergoeding of tegemoetkoming. Foto's zijn ter illustratie en kunnen afwijken met de werkelijkheid.

 

Outlet Houtenvloeren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie gepubliceerd op deze site of voor eventuele verwijzingen naar andere sites. Op de onderdelen van deze site rusten intellectuele eigendomsrechten van Outlet Houtenvloeren en van derden.

 

Alle inhoud, waaronder begrepen teksten, tekeningen, foto's en de grafische vormgeving van deze website, zijn auteursrechtelijk beschermd.

 

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Outlet Houtenvloeren  of diens websitebeheerder.

Indien u bezwaar heeft tegen een publicatie van een fotografische afbeelding of video kunt u dit melden bij  Outlet Houtenvloeren of diens websitebeheerder.

 

Outlet Houtenvloeren is aangesloten bij het CBW, eventuele klachten kunnen bij het CBW worden gedeponeerd.

 

 

Outlet Houten Vloeren_logo.png

25 JAAR VAKKENNIS

FAMILIEBEDRIJF 'KORTE LIJNEN'

SNELLE LEVERTIJD

GROOT ASSORTIMENT