ONDERHOUD

'Zorg dat jouw houten vloer mooi oud wordt!'

Reinigen van je houten vloer

Geoliede vloer

 

Het behoud van je kostbare vloer is het regelmatig dweilen met een natuurzeep, wij adviseren de zeep van Woca. Alle andere afwerkingen zijn bij ons ook mogelijk. Merendeel van onze houten vloeren worden ook afgewerkt met een natuurlijke olie van Woca. Deze olie behoudt namelijk de natuurlijke uitstraling van het hout.

Het voordeel van deze olie is dat hij makkelijk is in onderhoud en plaatselijk bijgewerkt kan worden. Niet alleen door ons, maar ook door jou! Deze zeep verwijdert het vuil van jouw houten vloer en brengt daarnaast ook een natuurlijke beschermlaag aan. Verder onderhoud is niet nodig. Voor extreme vlekken hebben wij een intensiefreiniger.

 

Het regelmatig zepen van de vloer voorkomt sleets (slijtage) plekken waar veel gelopen wordt.

 

Eens per jaar is het aan te bevelen de vloer te voorzien van een onderhoudsolie, die je zelf eenvoudig kunt aanbrengen. Bij aanschaf van jouw houten vloer krijg je van ons altijd een uitgebreid onderhoudsadvies op maat.

Gelakte vloer

 

Deze worden ook onderhouden met een zeep en een polish om slijtage van de laklaag tegen te gaan.

De huidige op de markt te leveren lak zijn allen water gedragen en zijn niet zo slijtvast ten opzichte van de  voorheen gebruikte Polyurethaan lakken.

Onderhoud: schuren, polijsten en oliën

Een bestaande houten vloer weer opknappen, herstellen of opfrissen? Ook hiervoor kun je terecht bij Outlet Houten Vloeren. Klik op 'schuren, polijsten en oliën' voor meer informatie óf via bovenstaande menubalk onder de menuknop 'Onderhoud'.

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 072 5720021 of stuur ons een e-mail: info@outlethoutenvloeren.nl 

Outlet Houten Vloeren_logo.png

25 JAAR VAKKENNIS

FAMILIEBEDRIJF 'KORTE LIJNEN'

SNELLE LEVERTIJD

GROOT ASSORTIMENT